Chrome40C

Chrome40C

Amikor a gyerekekről van szó, mindig a biztonság az első. A Chrome40C teljes egészében hegesztett acélvázú, sima és lekerekített műanyag burkolattal, amely plusz költségek nélkül, biztonságos oktatási környezetet biztosít. Biztonságban tárolhat és tölthet benne egyszerre akár 40 tabletet, chromebook és netbook eszközt 14”-os méretig. Az intelligens töltő és az átlátható kábel elrendezés ideális megoldást biztosít a töltési igények kielégítésére.

Gyermekbarát kialakítás

A kocsi teljes egészében acél vázas (csavarok nélkül!), melynek széleit és sarkait sima, lekerített, környezetbarát műanyag borítás védi. A zsanérok az acél ajtókon gondosan, belül vannak elhelyezve, megóvva a diákokat a kéz és ujjsérülésektől.

Egyszerű elhelyezés és töltés

A Chrome40C jól elrendezett tárolási nyílásokkal rendelkezik, így számos tablet eszköz precízen elhelyezhető benne. A vékony és erős fém elválasztók és csúsztatható tálcák egyszerű és biztonságos tárolási lehetőséget nyújtanak, a hálózati adaptereknek pedig külön helyük van a plusz kényelem érdekében. Az eszközök kábelei tisztán és átláthatóan elhelyezhetőek.
 

Intelligens töltő rendszer

Az intelligens töltési rendszer optimalizálja a teljes töltési időt. Dinamikusan ellenőrzi a töltöttség állapotát, és hatékonyan elosztja az áramforrást a négy töltési zóna között, annak függvényében, hogy mely eszközöknek van a legnagyobb szüksége a töltésre. A 4 LED monitoron folyamatosan nyomon követhetjük az egyes zónák állapotát.
 

Biztos és biztonságos tárolás

Védelmet biztosít a tolvajoktól és rongálóktól, az acél szerkezet elöl és hátul is 3 ponton zárható. A Chrome40C teljes biztonságban tartja az értékes eszközeit és az azokon található fontos tartalmakat. 

 

Kényelmes vezérlés

A csúszásmentes felület és a 4 AC menetek kiváló terepet biztosítanak az egyéb eszközeinek futtatására, mint például a laptop és a dokumentumkamera. A kocsi teteje biztos és biztonságos munkafelületet nyújt.
 
Specifikációk
 • Tárolás & töltés kapacitás: 40 tablet, Chromebook és / vagy netbookok 14 " alatt
 • LED-es állapotjelző: kék színű: töltés; villogó kék: gyorstöltés mód
 • Zárható ajtók: igen, első és hátsó dupla ajtó, egyedi hárompontos zárszerkezetek
 • Tároló fiókok: két 20-ölösl sorban csúszó síneken
 • Kábelrendező: egyéni hálózati adapter tároló rekesz, áthelyezhető kábelkapcsokból
 • Fali tartó kampó: választható (után gyártás)
 • Önbeálló görgő: igen, négy 5 "orvosi minőségű görgő (2 zárható)
 • Töltés optimalizáló mechanizmus igen
 • Külső hálózati csatlakozó: igen, 4 ország-specifikus AC külön csoportosítva AC 220V ~ 240V, 50 / 60Hz, 2A AC 100V ~ 120V, 50 / 60Hz, 4A
 • Áramellátó rendszer: 4 csoportba rendezett, egyenként 10 csatlakozójú elosztó független áramkörű, túlterhelés védelemmel AC 220V ~ 240V, 50/60 Hz; bemenet: 8A, teljesítmény: 6A AC 100V ~ 120V, 50 / 60Hz; bemenet: 12A, teljesítmény: 8A
 • Nyílás méretek: 28 x 250 x 364 mm
 • Kocsi méretek: 970 x 1027 x 620 mm
 • Garancia: 10 év korlátozott garancia a kocsira és a tálcára 5 év korlátozott garancia az elektromos alkatrészekre
 • A csomag tartalma: Chrome40C töltő kocsi, AC adapter rekesz, felhasználói kézikönyv, tápkábel, 40 kábel klip pár

Az Chrome40C listaára:

bruttó ár: 685 800Ft.

nettó ár:   540 000 Ft

Szeretne többet megtudni?

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, írjon nekünk. Adja meg elérhetőségét,
és mi felkeressük Önt legfrissebb ajánlatainkkal.
További elérhetőségek a 
kapcsolat menüpont alatt .

Írjon nekünk!


captcha