eBeam Interaktív megoldások

Részvétel és kollaboráció

Ossza meg prezentációját és kollaboráljon közben egy digitális fehér tábla felületen. Vonja be az előadás részvevőit és fejlessze munkájukat. Bárki bevonható, legyen szó a teremben résztvevőkről vagy azokról, akik egy távoli helyszínről követik az előadást.

Jegyzet és interakció

Írjon vagy rajzoljon rá bármely applikációra, weboldalra vagy dokumentumra. Kiemelheti és módosíthatja a projektek különböző elemeit, a kulcspontokat élesebbé teheti, irányítva ezáltal a figyelmet és jelentősen elősegítve az interaktivitást.

Készítés, mentés és bemutatás

Készítsen interaktív prezentációkat, fejlessze tanóráit! Importálja be a képeit és ábráit, jelenítse meg a leghatékonyabban koncepcióit! Írjon, rajzoljon, szervezzen és módosítsa a tartalmakat! A digitális táblák kimeríthetetlen lehetőségeket biztosítanak. 

Megosztás, rögzítés és ismétlés

Ossza meg a tananyagait a távoli diákokkal is, vonja be őket is a folyamatokba. Rögzítse a tanórák momentumait, majd játsza vissza azokat a mélyebb megértés érdekében. A prezentációk, jegyzetek és rajzok mind elmenthetőek egy fájlba, időt spórolva ezzel. 

Az eBeam használatával oktathat ugyanúgy, ahogy eddig tette a sima fehértáblán. Az eBeam csupán plusz lehetőségeket biztosít. És ez a szép benne. Használhatja azt, amit jónak lát.

Hazel Ruck Speciális oktató

Kivetítjük a képét a repülőnek, ráírjuk a képre az adatokat, méreteket stb., majd emailen továbbküldünk mindent, közvetlenül a találkozó után, rengeteg időt spórolva meg ezzel.

Dennis McArthur Repülőgépipar tanácsadó

A module broke

Edge

Rugalmas és hordozható


Az eBeam Edge a leghordozhatóbb és legalkalmazkodóbb megoldásunk. Az Edge működik LCD TV-ken és projektorokon, egészen 2,7m*1,5m-es felületekig. A hatékony szoftverünk segíti a tanárok tervezését, előkészületeit, tananyagainak prezentálását, fent tartja a diákok figyelmét és motiválja őket. Időt és pénzt spórol az egyszerű telepítéssel és fissíthető technológiával. Az Edge lenyűgöző flexibilitása biztosítja, hogy az működni fog a jelenlegi és később vásárolt eszközeivel. 

 

Engage

Magával ragadó és iránymutató


Az eBeam Engage összehozza a hangi és képi hatásokat, egy rendkívül hatékony interaktív élményt teremtve ezzel. Hagyja, hogy magával ragadják az egyedi funkciók, amelyek segítenek eligazodni a táblán!

 

Az eBeam a kis méretének köszönhetően könnyebben kezelhető és szállítható, mint a nagy táblás megoldások. 

Az eBeam intelligens dizájnjának köszönhetően a leginteraktívabb megoldás, amely a zsebben is elfér. Kicsi és könnyű, mint egy távirányító, tehát mindenhová magával viheti.

Miután összehangolta az eBeam eszközt a technológiájával, pillanatok alatt indítható. Használja az Edge kijelzőkeretet, amely indításkor kalibrálja a rendszert.

Sosem fog megbotlani a vezeték nélküli eszközünkben. Az Edge Wireless lehetőséget biztosít a szabad mozgásra a teremben, ezen túl az indítása még egyszerűbb.

A hatékony kommunikáció, az ötletelés és az információk megosztása fontos elemei a produktív tárgyalásoknak. Nem számít, hogy csapatának tagjai egyénenként a személyes tárgyalásokban, a kollaborációkban vagy a formális prezentációkban, illetve tréningekben e a leghatékonyabbak, az eBeam megoldást nyújt az információ hatékony áramoltatásában, és segít, hogy ne maradjon egy innovációs ötlet sem kihasználatlanul.

Gyakran szoktunk csapatban ötletelni... Az Edge segítségével könnyedén feltérképezzük az ötleteket és a történeteket, közben ezeket a folyamatokat rögzítjük és elmentjük a számítógépre.

Alan Delarosa Lemon Films

Az eBeam Edge egy teljesen új, lehetőségekkel teli világot tárt fel, megerősítve és kiszélesítve az oktatási folyamatokat, nem csupán a jelenlévő, hanem a hiányzó diákok számára is, óvodáktól az egyetemekig.

Jeffrey Peariso Tanár

21. századi tanulás: kísérlet, tapasztalat, és alkotás

Feladat meghatározás tanulási célokkal

Az eBeam technológia támogatja az aktivitást, a kis csoportos kollaboráción át az egyedi feladatokig, tehát a tanár könnyedén igazodhat a diákok tanulási igényeihez.

Személyre szabott tanulás

Hozzon létre képi, hangi és szöveg tartalmú leckéket! Az eBeam technológia segítségével bármilyen oktatási anyagot elkészíthet, amely kiszolgálja a diákok egyedi igényeit.

Adjon teret a hatékony oktatásnak

Az interaktív funkciók segítenek a diákoknak, hogy  feladatokat dolgozzanak ki. Az eBeam Gallery segítségével könnyedén létrehozhat dinamikus tartalmakat.

Széles körű lehetőségek, kollaboráció és projekt alapú tanulás

 
Lehetővé teszi a párban dolgozást

Rendezze csoportokba vagy párokba diákjait, hagyja őket maguktól dolgozni. Az eBeam Connect egy digitális tér, ahol a diákok kollaborálhatnak, közösen dolgozhatják ki a feladatokat és megoszthatják tudásukat a saját eszközeiken keresztül.

Tükrözött tanterem

Kezdje el Ön is alkalmazni a tükrözött tantermi modelt, amely olyan egyszerű, mint egy kattintás. A beépített hang és kijelző rögzítő lehetővé teszi a tanárok számára, hogy egy felvételt készítsenek tanóráikról. A videó megosztása megkönnyíti diákjai számára a felkészülést és a tananyag felidézését.

eBeam szoftveres megoldások

eBeam Education Suite

Hozzon létre koherens és dinamikus kompozíciókat azáltal, hogy egybeveti a digitális és multimédiás tartalmakat. Vonja be diákjait az interaktív leckékbe, amelyek jelentősen fejlesztik képességeiket. 

eBeam Capture

Tanítás közben, amit felír a táblára, automatikusan rögzül, és egy digitális fájlba mentődik, amit bármikor előhívhat Ön is és diákjai is, így a tananyag könnyedén felidézhető.

eBeam Connect

Használjon intuitív rajzoló & feliratozó eszközöket a prezentációhoz a számítógépéről, iPad vagy más tablet gépéről. 


eBeam Snapcam

A mobileszköz használatával a Snapcam nem köti a felhasználót dokumentumkamerához, géphez, sőt még a tanteremhez sem.


eBeam Edge USB

Az eBeam Edge a legkisebb és legintuitívabb mobil interaktív megoldás. Hozzon létre bárhol interaktív  környezetet pillanatok alatt, amin keresztül szabadon megoszthatja tudását.

eBeam Edge Wireless

Az eBeam Edge Wireless interaktív felületté varázsol bármely felületet, a tantermet vagy tárgyalót pillanatok alatt egy dinamikus környezetté varázsolja, ahol a diákok vagy kollégák könnyedén kollaborálhatnak.

eBeam Engage

A beépített JBL hangszórók és mikrofonok, a gombnyomásra induló rögzítő és vezeték nélüli vezérlő segítségével, az Engage interaktív, multimédiás környezetté varázsol minden sima felületet.